کشمش منبع استثنایی از مواد کشمش سبز پلویی شیمیایی طبیعی به نام فیتونوترینت ها مانند فنل ها و پلی فنول ها است. این نوع مواد مغذی آنتی اکسیدان در نظر گرفته می شوند.
آنتی اکسیدان ها به حذف رادیکال های آزاد از خون شما کمک می کنند و ممکن است از آسیب به سلول ها و DNA جلوگیری کنند. این می تواند منجر به بیماری هایی مانند سرطان، بیماری قلبی و سکته شود.
یک مطالعه در سال 2009 کشمش بی دانه اشاره کرد که کشمش حاوی مواد شیمیایی گیاهی است که می تواند دندان ها و لثه های سالم را تقویت کند.
فیتوکمیکالهای موجود کشمش سبز قلمی در کشمش، از جمله اسید اولئانولیک، اسید لینولئیک و اسید لینولنیک، با باکتریهای موجود در دهان که منجر به ایجاد حفره میشوند، مبارزه میکنند. به عبارت دیگر، خوردن کشمش به جای خوراکی های شیرین می تواند لبخند شما را سالم نگه دارد.
کشمش را می توان مستقیماً از جعبه میل کرد یا می توان آن را در انواع ظروف ریخت. از صبحانه گرفته تا دسر و شام خوش طعم، امکانات بی شماری وجود دارد. در اینجا چند ایده در مورد اینکه چگونه کشمش بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید آورده شده است:
برای دریافت سالم کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر کلاسیک، این نسخه بدون آرد را امتحان کنید. مشاهده دستور پخت
کشمش تقریباً به هر نوع پخش شیرینی طعم عالی می بخشد.
اگر تمایل دارید چیز جدیدی را امتحان کنید، این کره کشمش دارچینی را امتحان کنید. اگر بادام هندی مورد علاقه شما نیست، می توانید آجیل دیگری را جایگزین کنید. سالاد مرغ را با کشمش و سیب شیرین ادویه کنید.
برخلاف تصور رایج، گرانولا به راحتی در خانه درست می شود.کشمش همیشه یک افزودنی عالی برای دستور پخت استاندارد گرانولای شماست.
این دستور تهیه گرانولا کشمش دارچینی را می توان وگان یا بدون گلوتن نیز تهیه کرد. مشاهده دستور پخت
مافین کدو تنبل، کشمش و بذر کتان سرشار از فیبر سالم هستند.
مشاهده دستور پخت کشمش سبز قلمی کاشمر ممکن است عجیب به نظر برسد که کشمش را به ماکارونی اضافه کنید. این غذای پاستا از کارکنان مایو کلینیک شامل اسفناج، لوبیا گاربانزو و کشمش است. سرشار از آهن، پروتئین و فیبر است. مشاهده دستور پخت
- منابع:
- تبلیغات: