اگر می خواهید از خواص کالری سوزی سرکه سیب خانگی در بازار استفاده کنید، توصیه می شود یک قاشق سرکه سیب را قبل از غذا به مدت یک دقیقه زیر زبان نگه دارید یا آن را در یک لیوان آب رقیق کنید.
قبل از اینکه سر میز بنشینید به آرامی جرعه جرعه بنوشید. اگر می خواهید وزن کم کنید، نه تنها رعایت رژیم غذایی را برای شما آسان تر می کند، بلکه به هضم غذا کمک می کند.
دستور تهیه سرکه سیب در خانه ساده، اما در عین حال طولانی است. زیرا برای به دست آوردن آن، ضایعات میوه باید حدود 40 روز بماند تا تخمیر شود.
قبل از ادامه دستور غذا، اولین قدم انتخاب سیب مناسب است. اینها باید به خوبی رسیده باشند، اما مهمتر از همه ارگانیک و با آفت کش ها و سایر مواد شیمیایی درمان نشده باشند، زیرا آنچه برای سرکه سیب استفاده می شود، پوست است.
قبل از ادامه دستور غذا، اولین قدم انتخاب سیب مناسب است. اینها باید به خوبی رسیده باشند، اما مهمتر از همه ارگانیک و با آفت کش ها و سایر مواد شیمیایی درمان نشده باشند، زیرا آنچه برای سرکه سیب استفاده می شود، پوست است.
عناصر
1 کیلوگرم سیب رسیده و ارگانیک
1 و نیم لیتر آب سرد
1 بطری شیشه ای.
سیب ها را کاملا زیر آب جاری بشویید. پوست و هسته ها را در ظرفی بچینید و کنار بگذارید. البته می توان از تفاله آن برای تهیه دسر استفاده کرد.
تمام ضایعات را دوباره بشویید و آبکش کنید. آنها را در یک ظرف شیشه ای بریزید و همه چیز را با آب سرد بپوشانید.
در ظرف را با دستمال کاغذی و کش ببندید و دور فویل آلومینیومی بپیچید. دور از نور و در جای خشک و گرم حدودا درجه حرارت حدود 20-25 درجه باشد، نگهداری شود. به یاد داشته باشید که مایع را هر روز حداقل به مدت یک هفته با یک قاشق چوبی مخلوط کنید.
بعد از 15 روز می بینید که پوست سیب به ته شیشه پایین می آید و با نوعی کف پوشیده می شود. این نشان می دهد که فرآیند تخمیر آغاز شده است.
بعد از حدود 40 روز سرکه سیب آماده است و می توانید آن را صاف کرده و در ظرف دیگری بریزید.