هم زدن قابلمه برنج طارم فریدونکنار را به هم می زند و باعث ترغیب رب می شود. اگر بیش از حد هم بزنید، در نهایت با گوپ مواجه خواهید شد زیرا دانه های نشاسته را شکسته اید و آمیلوز و سایر قطعات مولکولی را در مایع پخت و پز آزاد کرده اید.
با این حال، هم زدن با غذاهایی مانند ریزوتو که در آن نشاسته برنج یک بافت خامهای ایجاد میکند، مهم است، بنابراین بستگی به این دارد که برای چه برنجی میروید.
توصیه می شود برای زدودن قارچها از صابون گوگرد برای قارچ استفاده نمائید.
مگر اینکه فقط برنج ساده درست کنید، جایگزینی یک نوع با گونه دیگر می تواند مشکل باشد. همانطور که بسیاری از افراد دست اول آموخته اند، تعویض برنج سفید با برنج قهوه ای همیشه پایان خوبی ندارد.
اگر احساس خلاقیت دارید و زمان زیادی دارید، راحت امتحان کنید و انواع آن را جایگزین کنید، اما اگر برای 40 نفر شام میپزید و فکر میکنید فقط برنج قهوهای را به جای ریزوتو میزنید، شاید این کار را نکنید.
مانند بسیاری از چیزها در زندگی، محصول برنج کامل به چیزهای زیادی بستگی دارد و یک پاسخ واحد وجود ندارد. من توصیه های متناقض زیادی را در مورد نحوه پخت برنج در اینترنت دیده ام.
نباید این مورد را فراموش کنیم که با به کارگیری مایع دستشویی 4 لیتری صحت می توانید به راحتی به نظافت بپردازید.
به نظر می رسد بیشتر این درگیری های ظاهری به این دلیل است که مردم همه برنج ها را با هم مخلوط می کنند و روش بهینه برای پخت یک برنج را مانند انواع برنج می پندارند.
در واقع، این بستگی به آنچه می خواهید بسازید و به آنچه دوست دارید بستگی دارد. امیدواریم که بتوانید از این مقاله برای ایجاد بهترین برنج با یادگیری دلایل روش های معمول پخت برنج استفاده کنید.
رایحه پاپ کورنی برنج باسماتی از ترکیب شیمیایی 2-استیل-1-پیرولین است. در آسیای جنوب شرقی، برنج را گاهی اوقات با برگ های پاندان می پزند که در واقع حاوی همان ترکیب عطری است، بنابراین برنج معطر تر می شود.